Novi BMW Serije 8 i zvanično

Izvor: AutoBlog, 15.Jun.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi BMW Serije 8 i zvanično

Nakon prvih procurelih slika, BMW je večeras objavio prve zvanične fotografije dugo najavljivane nove Serije 8, i to dan pre početka trke 24 sata Le Mana na kojoj će BMW inače učestvovati sa trkačkim M8 GTE. Kako bilo, Serija 8 nove generacije se bazira na CLAR platformi i na početku će biti dostupna u Coupe verziji, a zatim stiže i Cabrio izdanje.Takođe, u gami će se kasnije naći i Serija 8 Gran Coupe, najavljena koncept vozilom na poslednjem sajmu automobila u Ženevi.Što se tiče BMW-a M8, on se može očekivati u modelskoj godini 2019, pri čemu će pod njegovom haubom biti 4,4 litarski twin-turbo V8 motor sa...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Novi BMW Serije 8 i zvanično

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2018

Nakon prvih procurjelih slika, BMW je večeras objavio prve zvanične fotografije dugo najavljivane nove Serije 8, i to dan prije početka trke 24 sata Le Mana na kojoj će BMW inače učestvovati sa trkačkim M8 GTE.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.