Napunili BMW gomilom opijata, pa pošli preko granice: MUNJEVITOM AKCIJOM POLICIJE sprečeno dilovanje tableta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napunili BMW gomilom opijata, pa pošli preko granice: MUNJEVITOM AKCIJOM POLICIJE sprečeno dilovanje tableta!

Sprečeno je puštanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije zaplenili su 23. 273 tablete tramadol i uhapsili I. K. (34) i S.R.(29) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, prilikom kontrole automobila "bmv" švedskih registarskih oznaka u kome su se nalazili osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronašla tramadol sakriven u fabričkim otvorima u zadnjem delu automobila.

Osumnjičenima je određeno zaržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.