Na Gradini zaplenjen zlatan nakit sa dijamantima

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini zaplenjen zlatan nakit sa dijamantima

Carinski službenici su, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, zaplenili zlatan nakit pronađen u vozilu nemačkih registarskih oznaka, čija je vrednost procenjena na više od dva miliona dinara, saopštila je Uprava carina.
Oko 25 komada vrednog zlatnog nakita, delom u kombinaciji sa dijamantima, pronađeno je u četvrtak prilikom detaljne kontrole automobila marke " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << BMW" nemačkih registarskih oznaka na ulazu u zemlju.

Njime je putovalo dvoje bugarskih državljana, koji su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.
Najpre je u torbi sa vešom vozača pronađeno zlatno prstenje, minđuše i ogrlice, da bi potom i među ličnim prtljagom njegove saputnice pronađeno prstenje, minđuše, narukvice i ogrlica od belog i žutog zlata u kobinaciji sa dijamantima.
Neprijavljeni nakit, koji prema preliminarnoj proceni vredi 2,3 miliona dinara privremeno je zadržan, kao i automobil kojim je pokušano krijumčarenje, tako da ukupna vrednost ovog prekršaja dostiže cifru od skoro 3,5 miliona dinara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZAPLENA NA GRADINI: Bugari krili zlato i dijamante među donjim vešom

Izvor: Kurir, 03.Mar.2017

...Oko 25 komada vrednog zlatnog nakita, delom u kombinaciji sa dijamantima, pronađeno je u četvrtak prilikom detaljne kontrole automobila marke "bmw" nemačkih registarskih oznaka na ulazu u zemlju..Njime je putovalo dvoje bugarskih državljana, koji su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag..Najpre...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.