Divljanje na auto-putevima, voze i do 250 kilometara na sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 08:17

Divljanje na auto-putevima, voze i do 250 kilometara na sat

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem, na auto-putu Beograd-Niš, kod Jagodine, dvadesettrogodišnjeg vozača automobila "BMW", koji je upravljao vozilom brzinom od 217 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 110 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Takođe je utvrđeno da je sa probnom vozačkom dozvolom upravljao vozilom čija je snaga motora veća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 80 kilovata.

Dvadesettrogodišnji vozač isključen je iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem, na auto-putu Beograd-Niš, kod Velike Plane, i četrdesetdevetogodišnjeg državljanina Poljske koji je upravljao automobilom marke "BMW“ brzinom od 249,3 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 130 kilometara na čas.

Četrdesetdevetogodišnji vozač isključen je iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa probnom dozvolom vozio 217 km/h na autoputu kod Jagodine

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem na autoputu Beograd-Niš, kod Jagodine, dvadesettrogodišnjeg vozača automobila „BMW“, koji je upravljao vozilom brzinom od 217 kilometra na čas, saopštio je MUP.

Nastavak na N1 televizija...

Vozio 217 kilometra na čas na putu gde je ograničenje 110

Izvor: Beta, 30.Apr.2021

Policija je na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine, zaustavila vozača (23) koji je sa probnom dozvolom vozio automobil veće kubikaže od dozvoljene brzinom 217 kilometra na čas na delu gde je brzina ograničena na 110, saopšteno je danas.Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, na autoputu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.