Mladić (22) iz Srbije poginuo u Nemačkoj! Marko otišao da radi, vraća se u KOVČEGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić (22) iz Srbije poginuo u Nemačkoj! Marko otišao da radi, vraća se u KOVČEGU

Vozač kamiona (46), sa kojim se sudario BMW sa Milanom i njegovim šefom, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda.

Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je u preksinoć posle 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga.

Kako se saznaje, njegov šef (27) koji je vozio automobil stradao je na licu mesta, nakon što je najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog klizavog kolovoza udario u zadnji deo kamiona, dok je Milan od zadobijenih teških poveda preminuo u bolnici.

- Milan je otišao da radi tamo pre desetak dana, porodica i prijatelji su u šoku. Strašno je to što se dogodilo, bio je izuzetno dobar i vredan mladić. Pokušali su da ga spasu, ali je preminuo posle dva sata u bolnici - kaže izvor blizak porodici.
Pogledaj vesti o: BMW,   Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.