MARKO NIJE VIŠE SAMO LUNIN DEČKO! Krenuo da sklopi posao, pa UHVAĆEN na delu sa NJOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIJE VIŠE SAMO LUNIN DEČKO! Krenuo da sklopi posao, pa UHVAĆEN na delu sa NJOM!

Uživali u sunčanom danu!

Marko Miljković nije samo dečko Lune Đogani, već i njen menadžer, pišu beogradski mediji.

Pobednica i drugoplasirani u "Zadruzi" su u blizini Luninog stana u kome zajedno žive, imali nekoliko poslovnih sastanaka. Kada su ugovorili Lunine nastupe u Beogradu i Crnoj Gori, ostali su u bašti lokala da još malo uživaju u sunčanom danu. Njih dvoje očigledno sve dele, pa su tako zajedno lizali i jedan sladoled. Potom su, držeći se za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruke, otišli do Miljkovićevog novog BMW- a i odvezli se kući.

Izvor blizak ovom paru otkrio je detalje njihove poslovne saradnje:

- Luna je veoma ozbiljna kada je reč o karijeri i rešena je da snimi ceo album, koji će nazvati "Igra prestola". Pošto je posle pobede u "Zadruzi" veoma popularna, gazde klubova je već zovu da nastupa. Ona uveliko pravi repertoar i krajem avgusta počinje sa svirkama. A kako bi sav novac ostao u kući, dogovorila se sa Markom da on bude njen menadžer. On je kao di-džej nastupao po klubovima i ima dobre kontakte. Zakazivaće joj nastupe i biti sa njom dok peva - priča izvor blizak paru.

Prema njihovim rečima, uzor su im Seka Aleksić i njen muž Veljko Piljikić.

- Veljko prati Seku na svim nastupima, i to odlično funkcioniše. Pričali su kako su se oni pametno organizovali i da je to dobar recept - kaže dobro obavešten izvor.

Iako od odlaska iz rijalitija zaljubljeni par izbegava javnost i intervjue, o ovoj temi dali su kratku izjavu:

- Radi se, vredni smo. Za ostalo, otom-potom. Svi mi hvale Lunu! Žene, jer se saosećaju sa njom, zbog svega što je prošla, a muškarci, jer je žele. A ona je samo moja - kratko je poručio Miljković, dok je njegova lepša polovina dodala:

- Vredna sam, snimam spotove, što se nas dvoje tiče, slažemo se bolje nego ikad. Svi problemi ostali su u "Zadruzi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prave 2 svadbe za 200 zvanica!

Izvor: 011vodič.com, 26.Jul.2019, 07:44

Miljković je nedavno izveo Lunu na večeru i tada ju je i zaprosio, a ona je rekla “da”. Odmah su počeli da planiraju slavlje, na koje će biti pozvano 200 gostiju. – Od kada su napustili “Zadrugu”, njih dvoje više nemaju trzavice i svađe. Shvatili su da se ludo vole, a i počeli su zajedno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.