LUDI TIKET (-), petak, 1.083.612 dinara: Albanci poništili četiri sjajna pogotka

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak, 1.083.612 dinara: Albanci poništili četiri sjajna pogotka

Pobeda Skenderbega nad Dinamom odnela milion, verovatno i BMW-a

Bio je ovo još jedan ozbiljan pretendent na prvo mesto u takmičenju POGODI NAJVEĆU KVOTU, samim tim i na BMW-a serije 4. Tiket sastavljen onlajn, preko sajta mozzartbet.com, imao je kvotu 21.041, i sve je dobro išlo do Albanije...

Ovaj kladilac tipovao je pet mečeva Lige Evrope i na svima je birao tipove s ogromnim kvotama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Na utakmicama koje su se igrale od 19.00 pogodio je duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom delu, gledajući ih kao odvojene događaje) na švedski Estersunds protiv ukrajinske Zorje, kao i iz iksa u dvojku na Rozenborg - Sosijedad, gde su Španci gol za 0:1 dali su samom finišu meča.

Kasnije, na meču Everton - Atalanta uhvatio je duplu pobedu na goste s kvotom 7,50, a još više se proslavio na Partizan - Jang Bojs, gde je s kvotom 9,50 gađao kombinazziju X-1&2-4, odnosno da će na poluvremenu biti nerešeno, da će na kraju pobediti crno-beli, a sve to uz minimum dva, a maksimum četiri pogotka.

I onda meč u Albaniji. Praktično otpisani Skenderbeg dočekao je Dinamo Kijev koji je obezbedio prolazak dalje. Tipovano je X-2&2-3. Kada je prvo poluvreme završeno 1:1, činilo su velike šanse da ovaj tip s kvotom 10,5 prođe. Ali u nastavku je domaćin zaigrao veoma dobro i prilično brzo došao do prednosti od 3:1. Na taj način, oborio je ovaj tiket.

Na uloženih 50 dinara s kvotom 21.041 potencijalni dobitak iznosio je 1.083.612 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 31.562 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez igre konačan ishod.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 5.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.