LUDI TIKET (-), nedelja, 5.182.565 dinara: A trebalo je da bude tiket godine...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Dec.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), nedelja, 5.182.565 dinara: A trebalo je da bude tiket godine...

Na kvotu 1,45 odoše i BMW i dodatnih 40.000 evra...

Tiket iz Sente koji je sinoć poveo trku za BMW-a Serije 4, mogao je da bude "pregažen" istog dana, samo nekoliko sati kasnije! Sjajna kombinacija, s kvotom 39.865, sastavljena je na uplatnom mestu kod Hale Pionir...

Naš kladilac "nazidao" je 12 parova. Na 11 je gađao uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na favorite, da bi ukupnu kvotu podigao u nebeske visine prelazom 1-2 na susretu Viljem II - Cvole. Da sve bude gore, taj najteži tip prošao je među prvima, a ono što se čekalo bio je pravi zicer. Totalni zicer.

Ali i takve stvari se dešavaju...

Naime, ekipa Monpeljea koja do sinoć nije izgubila dva meseca i koja je pre nekoliko dana u Liga kupu deklasirala Lion sa 4:1, uspela je da posle vođstva od 1:0 prepusti bodove najgorem timu francuske lige - Mecu (1:3), kome je to bila tek druga pobeda u sezoni?!     

Pored toga što bi ovaj tiket gotovo izvesno zaslužio glavnu nagradu u igri “POGODI NAJVEĆU KVOTU ZA BMW SERIJE 4”, naš igrač bi postao i multimilioner, jer bi isplata iznosila preko 5.000.000 dinara, iliti oko 40.000 evra!

Kao uteha ovom kladilocu na račun je leglo 10.000 dinara - bonus koji MOZZART daruje kroz benefit "Naplati promašaj".

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.