KAMION IZNENADA PREŠAO U DRUGU TRAKU? Isplivali stravični detalji saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 14:55

KAMION IZNENADA PREŠAO U DRUGU TRAKU? Isplivali stravični detalji saobraćajne nesreće na Pančevačkom mostu

S. K. (47), vozaču BMW-a, inače državljaninu Republike Nemačke zaposlenom u Srbiji, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nezgodu

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče na Pančevačkom mostu odnela je život Dobrinki J. (77) i Trivunu J.(77), bračnom paru iz Beograda, a tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran.

Kako se saznaje, bračni par je bio u kamionu i išli su u smeru ka gradu.

- Pre saobraćajne nesreće kamiona "zastava" kretao se desnom kolovoznom trakom u smeru ka gradu. U jednom trenutku iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i u tom trenutku je automobil BMW prednjim desnom stranom udario u zadnju levu stranu kamiona. Od siline udarca i inercije kamion se vratio u desnu kolovoznu traku, udario u zaštitnu ogradu, a dvoje ljudi je ispalo iz kabine kamiona - kaže sagovornik.

Kako se saznaje, na mesto nesreće pojavio se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva i naredio da se i kamion voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera.

, odnosno da je počinio teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će sutra biti saslušan pred tužiocem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.