JAIME MANDELBAUM  je najnoviji član Hall of Fame

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Okt.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAIME MANDELBAUM je najnoviji član Hall of Fame

Jaime Mandelbaum je radio na tri kontinenta sa brendovima poput Adidas, Absolut Vodka, Bel, BBC, BMW, Chanel, Coca-Cola, Danone, Erste Bank, Forbes, Harley Davidson, ING, Lavazza, LG, Marks & Spencer, Nike, Playstation, Volvic i Vodafone.

Rođen je i odrastao u Sao Paolu, on je glavni kreativni direktor VMLY&R, gde je odgovoran za nadgledanje kreativnog proizvoda Y&R u svim evropskim kancelarijama, nakon samo jedne godine posle preuzimanja ove uloge, Y&R je proglašen za >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << regionalnou mrežu godine u Kanu 2017. Pre toga, bio je odgovoran za centralnu i istočnu Evropu, kada je Y&R bio i najatraktivnija mreža u regionu u Kanu 2014 i 2015. godine.

On je govornik na globalnim događajima na temu inovacija i kreativnosti i bio je član žirija na svim značajnim festivalima oglašavanja, a njegova dela su nagrađena na Cannes Lions, ADC New York, The One Show, D&AD, Clios, London International, Eurobest, NY Festivals i ADC Europe. Ove godine je predsednik Žirija takmičenja u sekciji WHAT na Golden Drum-u.

Sa velikim iskustvom u oglašavanju, on je lider u industriji kojeg mnogi pominju kao uzor.

Tony Granger, Y&R globalni glavni kreativni direktor naglasio je njegov izuzetan rad kao kreativnog lidera u centralnoj i istočnoj Evropi i dodao da je njegov rad inovativan, inventivan i angažovan i postaje prepoznatljiv na globalnoj sceni.

Kao član Hall of fame, Jaime je izrazio zahvalnost: „Kada su mi organizatori festivala javili da sam postao član Hall of Fame, bio sam veoma iznenađen i dirnut što sam uključen među tako izuzetne ljude koji su pomogli u oblikovanju i definisanju advertajzinga, ne samo u Centralnoj i Istocnoj Evropi, već i na globalnom nivou, to mi je velika čast.“

Jaime se pridružuje ostalim cenjenim članovima Hall of fame: Jure Apih, Adrian Boțan, Farid Chehab, Michael Conrad, Ivan Čimburov, Meta Dobnikar, Dušan Drakalski, Jan Mariusz Demner, Csaba Gosztonyi, Ami Hasan, Jiri Mikeš, Juli Nemes, Johannes Newrkla, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Darek Zatorski i Jarek Ziebinski.

Golden Drum Hall of Famevas osnovan je 2010. godine u čast vanrednih ličnosti sa izuzetnim ličnim doprinosom kreativnom oglašavanju.
Pogledaj vesti o: BMW,   Harley Davidson

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.