Iz smrskanog vozila izvukli bračni par sa DETETOM: BMW naleteo na tročlanu porodicu dok su čekali na naplatnoj rampi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz smrskanog vozila izvukli bračni par sa DETETOM: BMW naleteo na tročlanu porodicu dok su čekali na naplatnoj rampi!

Užas u Hrvatskoj

Roditelji i dete, koji su bili u automobilu marke "škoda" mađarskih registracija, teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak oko 12:40 sati dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena na A4 u smeru ka Zagrebu.

Tročlana porodica je u indukovanoj komi, saznao je RTL iz neslužbenih izvora.

BMW DOLETEO PUNOM BRZINOM

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gde su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svedoci, na mestu nesreće nisu se videli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao putarinu pa se u trenutku udarca našao bukvalno zgnječen između dva vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i ceo je smrskan. Fotografije s mesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit.

AUTO NALETEO NA NAPLATNU KUĆICU U KOJOJ JE BILA RADNICA

U kućici je bila radnica, ali na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s detetom. Prvi automobil u nizu takođe je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara napred.

Na tom istom mestu u poslednjih pet godina, javlja RTL, dogodilo se već mnogo nesreća, i to zbog ravnog puta koji vodi tačno do naplatnih kućica koje, uprkos brojnim upozorenjima, mnogi vozači primete prekasno ili budu zaokupljeni nečim drugim, na primer, korišćtenjem telefona.

U međuvremenu se saopštenjem o nesreći oglasila policija.

- U saobraćajnoj nesreći teško su povređene tri osobe iz automobila marke Škoda, 38-godišnja putnica kojoj je lekarska pomoć pružena u KB Dubrava, dete putnik kojem je lekarska pomoć pružena u KBC Zagreb i 38-godišnji vozač, a lekarska pomoć mu je pružena u KBC Zagreb - saopštila je između ostalog zagrebačka policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.