Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020, 08:18

FOTO: Sudarili se kombi i "bmw" ispred Vlade Srbije, najmanje dvoje mrtvih

Dve osobe su poginule, a osmoro je povređeno u teškom udesu koji se jutros oko šest časova dogodio u Beogradu ispred Vlade Srbije, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, gde su se sudarili kombi lozničkih registarskih tablica i automobil "BMW".

MUP navodi da je do saobraćajne nezgode jdošlo kada je vozač automobila "BMW" prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem.

U Hitnoj pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su rekli za RTS da su tri ekipe izašle na teren, i nakon trijaže zatražile pomoć još ekipa. Ukupno sedam ekipa je intervenisalo.

Povređeno je ukupno osam osoba, od kojih je jedno dete od dve godine koje je sa povredama glave prevezeno u Urgentni cenatar. Teže povrede dobili su muškarac (50) i žena (30) koji su bez svesti prevezeni na reanimaciju. Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je "Blicu" u Hitnoj pomoći.

Vatrogasno-spasilačke ekipe su jednu osobu morale da izvlače iz putničkog vozila.

Saobraćaj je otežan, posebno u smeru ka Banjici, a trolejbuski saobraćaj ka Banjici je obustavljen.

Uviđaj je u toku.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Sudarili se kombi i "bmw" ispred Vlade Srbije, dvoje mrtvih i osmoro povređenih

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2020

Dve osobe su poginule, a osmoro je povređeno u teškom udesu koji se jutros oko šest časova dogodio u Beogradu ispred Vlade Srbije, na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, gde su se sudarili kombi lozničkih registarskih tablica i automobil "BMW"...MUP navodi da je do saobraćajne nezgode jdošlo kada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.