Vučić sa Bocan-Harčenkom

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Bocan-Harčenkom

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom.
Aleksandar Vučić će o sastanku obavestiti javnost u toku dana, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijim predsednika Republike.

Jedna od tema, kako se navodi, bila je priprema radne posete predsednika Vučića Ruskoj Federaciji 4. decembra i njegovog razgovora sa predsednikom Putinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Sastanku u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike prisustvovao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Bocan-Harčenko nakon sastanka nije komentarisao sadržaj razgovora.
Do susreta je došlo nakon objavljivanja snimka čiju je autentičnost potvrdila BIA i na kojem se vidi ruski obaveštajac koji daje novac navodno srpskom agentu, čiji identitet nije otkriven.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik odgovorno i strpljivo razmatra sve elemente tog slučaja i da će zaključke doneti na osnovu istrage koju je naložio Vojnobezbednosnoj agenciji.
Za danas posle podne predsednik Vučić je sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Najavljeno je da će se posle sednice Vučić obratiti javnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom, sastanku prisustvuje i Vulin

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2019

Sastanku prisustvuje i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Sastanak je počeo oko 9 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Sastanku prisustvuje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.