Vučić izdao naredbu! Odluka o Kosovu u 21 čas

Izvor: Mondo, 07.Sep.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić izdao naredbu! Odluka o Kosovu u 21 čas

Predsednik Srbije naredio je vojsci i zatražio od policije i BIA, da prekinu komunikaciju s kosovskom policijom, Kforom i bilo kojim albanskim i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji AP Kosovo. Obraćanje javnosti u 21 čas

Foto: Mondo/Stefan Stojanović, Mario Milojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je to naredio povodom njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posete južnoj srpskoj pokrajini, a sve u vezi nbovonastalog problema (ne)odlaska na Kosovo reć će u obraćanju javnosti u 21 čas na RTS-u, saznaje Tanjug.

Vučić će se građanima obratiti iz Predsedništva Srbije u Beogradu.

Predsednik Vučić će tek večeras doneti odluku o mogućem odlasku na Kosovo i Metohiju, a prema Tanjugovim saznanjima, među njegovim najbližim saradnicima vlada potpuna podeljenost po pitanju odlaska u srpsku pokrajinu.

Vučić ODBIO susret sa Tačijem!

Poseta predsednika Srbije, ranije najavljena za subotu i nedelju, iznenada je dovedena u pitanje nakon informacija da Priština namerava da ga spreči da poseti Gazivode.

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je da može da se dogodi da predsedniku Srbije bude zabranjen ulazak na Kosovo.

Šta kaže Vučić o poseti Kosovu

"Ne znam da li Vučić dolazi na Kosovo, dali smo mu dozvolu, ali destrukcijom stabilnosti Kosova ona se dovodi u pitanje. Drugi razlog, nema zbog čega da ide na Gazivode i ne zna se da li dolazi", rekao je Veselji.

Ranije je najavljeno da će Vučić na Kosovo otputovati za vikend, 8. i 9. septembra.

"Pretili čak i Vučićevoj ćerki" (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.