Vučić: Na 15 minuta me izveštavaju, nadam se rešenju slučaja

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Na 15 minuta me izveštavaju, nadam se rešenju slučaja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi.

- (Nebojša) Stefanović i (Bratislav) Gašić me izveštavaju na 15 minuta - rekao je Vučić novinarima.

- Nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više podataka ne mogu da iznosim u javnost - rekao je Vučić.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odmah po saznanju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Na 15 minuta me izveštavaju o nestalom novinaru"

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi...Foto: Tanjug/Dimitrije Goll.."(Nebojša) Stefanović i (Bratislav) Gašić me izveštavaju na 15 minuta.. Nadam se da će uspeti da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.