Suspendovani policajac i pripadnik BIA uhapšeni zbog pokušaja prinude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 09:10

Suspendovani policajac i pripadnik BIA uhapšeni zbog pokušaja prinude

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju, na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu, saopštio je MUP.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da ugostiteljski objekat više nije njegov, već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen pripadnik BIA i suspendovani policajac zbog pokušaja iznude

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Policija je u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapsila 46-godišnjeg S.K, 35 godina starog suspendovanog policajca B.S. i 50-godišnjeg pripadnika BIA M.K, zbog osnovane sumnje da su pokušali da iznude novac od jednog građanina u Požarevcu.

Nastavak na N1 televizija...

"OVAJ OBJEKAT VIŠE NIJE TVOJ, SAD JE NAŠ!" U filmskoj akciji uhapšeni suspendovani policajac i pripadnik BIA koji su maltretirali VLASNIKA KAFANE (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Sep.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.