Hapšenje u Požarevcu: Pali pripadnik BIA i suspendovani policajac VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2021, 10:13

Hapšenje u Požarevcu: "Pali" pripadnik BIA i suspendovani policajac VIDEO

Policija je uhapsila S. K. (46), B. S. (35), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (50), pripadnika BIA, svi iz Beograda.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.