Izvor: Radio 021, 08.Avg.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se deo autoputa Ljig-Preljina, sav saobraćaj preusmeren na Ibarsku magistralu

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će od danas, 8. avgusta do 18. avgusta biti zatvorena deonica autoputa Ljig-Preljina, da bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, pa će u tom periodu celokupan saobraćaj biti preusmeren na Ibarsku magistralu.

Od četvrtka u sedam časova ujutru, do 18. avgusta saobraćaj će se odvijati po izmenjenom režimu na delu državnog puta I-A reda broj 2 i I-B >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reda broj 22.

U tom periodu obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta I-A reda broj 2, na deonici ukrštanje sa državnim putem I-B reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta I-A reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice autoputa).

Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put I-B reda broj 22 - Ibarska magistrala.

Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

10 DANA KOLAPSA NA IBARSKOJ MAGISTRALI Poklopili su se zatvaranje autoputa, smena turista i sabor u Guči, a ovo su ALTERNATIVE

Izvor: Blic, 08.Avg.2019

Zatvaranje deonice autoputa Ljig-Preljina od danas pa sve do 18. avgusta, sabor trubača, vikend, smena turista, gužve na putu ka crnogrskom primorju i usmeravanje svog saobraćaja na Ibarsku magistralu najavljuju potpuni kolaps i kilometarske kolone na ovoj deonici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.