Izvor: Blic, 26.Jan.2022, 13:06

"ZVAĆE SE PO JEDNOJ PRINCEZI" Za novi autoput u Crnoj Gori stigao prvi predlog imena: "Očekujemo da bude jednoglasno prihvaćen"

U Skupštinu opštine Kolašin stigao je predlog odbornika Demokratske partije socijalista Nikole Lakićevića da ta opština usvoji zaključak da se Vladi Crne Gore uputi inicijativa kojom se predlaže da naziv auto-puta bude “Princeza Ksenija”.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZVAĆE SE PO JEDNOJ PRINCEZI" Za novi autoput u Crnoj Gori stigao prvi predlog imena: Očekujemo da bude jednoglasno prihvaćen

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2022

Po otvaranju deonice, cena putarine iznosiće 8 centi po kilometru, što znači da sveukupna cena ne bi trebalo da iznosi više od 3,5 evra...U Skupštinu opštine Kolašin stigao je predlog odbornika Demokratske partije socijalista Nikole Lakićevića da ta opština usvoji zaključak da se Vladi Crne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.