Vučić o auto-putu: To je, pre svega, pitanje za Anu Brnabić

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o auto-putu: To je, pre svega, pitanje za Anu Brnabić

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se u Srbiji gradi čak 20 i 30 puta više nego ranije.

On je naveo da se uprkos svim teškoćama u izgradnji auto-puteva sada radi deset puta bolje.

Na pitanje novinara kako komentarišete izjave - da nijedan put nije gotov na vreme i to što ministarka građevine Zorana Mihajlović seli svoj kabinet na teren (u Grdeličku klisuru), Vučić je rekao da će o tome razgovarati sa premijerkom Anom Brnabić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Baviću se tim, ali to je, pre svega, pitanje za Anu Brnabić i hoću sa njom o tome da razgovaram. Jer, taj novac koji se ulaže u puteve ulaže se zahvaljujući fikslanim reformama. Tog novca ima zato što je neko bio ozbiljan i odgovoran da zaradi novac. Putevi i Koridori troše novac, oni ne zrađuju novac. Neko je mnogo novca obezbedio da bi mogli da se izgrade putevi", kazao je Vučić.

Ističe da neće iznositi svoje mišljenje i zaključak pre razgovora sa premijerkom Brnabić.

"Zašto, kada je reč o našim putevima uvek mora da se kasni dva, tri ili pet meseci? I sve je to deset puta bolje nego što je bilo, jer se gradi 20 i 30 puta više. To je već pitanje za Brnabić i o tome želim sam sa njom da razgovaram i ne bi pre toga iznosio zaključke", naveo je Vučić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.