Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio u suprotnom smeru autoputem i zakucao se u autobus, dvoje povređeno

Dve osobe povređene su u sudaru automobila i autobusa Laste oko 10 časova na autoputu Beograd - Niš, neposredno pre naplatne rampe na ulazu u glavni grad.

Sudar na autoputu kod Begaljičkog brda izazvao je vozač "forda fokusa" austrijske registracije koji se kretao kolovozom u suprotnom smeru od smera saobraćaja na autoputu.

U vožnji kontra-smerom "ford" se zakucao u autobus "Laste", koji je saobraćao na liniji Mladenovac-Beograd. Jedna osoba je prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Urgentni centar, druga u Tiršovu.

Na ovoj deonici saobraćaj se sada odvija u jednoj traci, dok su ostale zatvorene zbog uviđaja.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vozio u suprotnom smeru autoputem i zakucao se u autobus, petoro povređeno

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019

Pet osoba povređeno je u sudaru automobila i autobusa Laste oko 10 časova na autoputu Beograd - Niš, neposredno pre naplatne rampe na ulazu u glavni grad...Povređeno je četvoro putnika iz autobusa i vozač automobila...Sudar na autoputu kod Begaljičkog brda izazvao je vozač "forda fokusa" austrijske...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.