Vozače očekuje promenljivo i nestabilno vreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 06:56

Vozače očekuje promenljivo i nestabilno vreme

Promenljivo i nestabilno vreme vozačima će i danas donositi težu i zahtevniju vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Povremeno jači pljuskovi mogu biti uzrok iznenadnih kvarova na vozilu, ali su često i razlog većeg broja saobraćajnih nezgoda.

Pored mokrih kolovoza i veće količine vode koja popunjava sva oštećenja, kolotrage i neravnine na kolovozu, veliku opasnost u vožnji predstavljaju odroni koji su učestali baš zbog ovakvog vremena na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz stenske useke i klisure.

Ponedeljak je karakterističan po pojačanom saobraćaju, prvenstveno na gradskim saobraćajnicama zbog čega vozači mogu očekivati usporenu vožnju, ali se broj vozila osetno povećava i na ostalim frekventnim pravcima.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Šid i Kelebija čekaju po tri sata.

Teretnjaci se na Batrovcima zadržavaju dva sata, a na Horgošu sat i po.

Magla na autoputu od petlje Leskivac do granice sa Severnom Makedonijom

Na auto-putu E-75, od petlje Leskovac Jug do graničnog prelaza Srbije i Severne Makedonijem, zbog pojave magle mestimično smanjena vidljivost na 80 metara, saopštio je jutros JP "Putevi Srbije".

Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UPOZORENJE - MAGLA! Smanjena vidljivost na autoputu od petlje Leskovac do granice sa Severnom Makedonijom

Izvor: Blic, 30.Maj.2022

Na auto-putu E-75, od petlje Leskovac Jug do graničnog prelaza Srbije i Severne Makedonije, zbog pojave magle mestimično smanjena vidljivost na 80 metara, saopštio je jutros JP "Putevi Srbije".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.