Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 11:22

VIDEO: Počelo pobijanje šipova za most na Savi - "najbrže veze dela Srbije sa Novim Sadom, Republikom Srpskom i BiH"

Počelo je pobijanje šipova za most na Savi koji se gradi u okviru projekta izgradnje autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica.

"Što se tiče ovog projekta, ponosna sam što će ovaj deo Srbije dobiti jednu važnu saobraćajnicu - najbržu vezu sa BiH i Republikom Srpskom, ali i Novim Sadom. Važno je da se povezujemo sa regionom, ali jednako je važno i da delovi Srbije budu povezani dobrom infrastrukturom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Vrednost ove investicije je blizu pola milijarde evra, a most će krajem 2022. uz svu podršku i izazove biti završen", rekla je minsitarka građevinarstva Zorana Mihajlović prilikom obilaska radova.

Nikola Karadžić, šef projekta iz "Koridora Srbije", izjavio je da se trenutno izvode radovi na Mačvanskoj strani, na prilaznoj konstrukciji.

"Grade se šipovi i priprema njihovo postavljanje u reci Savi. Ovaj most povezuje dve deonice - autoput od Rume do Šapca i brzu saobraćajnicu od Šapca do Loznice i dužine je 1,3 kilometra. Radovi se odvijaju zadovoljavajućim intenzitetom", rekao je Karadžić.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.