Uopšte nije šala, na autoputu u BG vam prete divlje svinje

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uopšte nije šala, na autoputu u BG vam prete divlje svinje

Beograd -- Svašta možemo da očekujemo u beogradskom saobraćaju i pešake po autoputu ali ne i divlje svinje. Upravo se to dogodilo u blizini Kvantaša.

Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole Crvene Zvezde povređen je u udesu na tom delu autoputa jer je na njegovo vozilo naletela divlja svinja. Dve žene su povređene tri dana ranije na istom mestu. I one su naletele na divlju svinju .

Da te dve vesti nisu stavljene na društvene mreže ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni znali da u Beogradu, na autoputu, gde se juri i 120 km/h imamo oybiljan problem. O tome su u Jutarnjem programu Jutro s Natašon na TV Prva govorili upravo povređeni Mladenović, ali i Milan Božović iz Komiteta za bezbednost sabraćaja. On objašnjava da je situacija u kojoj se našao Mladenović bila veoma ozbiljna jer divlja svinja na autoputu nije prepreka koja je mirna, ili se sporo kreće, pa da je vozač primeti na vreme i blagovremeno prestroji vozilo u drugu traku.

Reč je, kako objašnjava, o situaciji kada ljudi reaguju instinktivno, naglo i tu pravovremena reakcija ne postoji, osim da se naglo koči.

Kako je sve izgledalo iz ugla Mladenovića koji je naleteo na divljač, koliko je ta situacija opasna, gde se sve to dogodilo, ali i šta kažu iz policije pogledajte u VIDEO prilogu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.