AMSS upozorava na mestimično klizave kolovoze tokom noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 06:43

AMSS upozorava na mestimično klizave kolovoze tokom noći

Povremeno slaba kiša tokom noći može uslovljavati mestimično mokre kolovoze, upozorava AMSS.

Saobraćaj je umerenog inteziteta, pojačan jedino na izlaznim putevima iz većih gradova, zbog kojeg se na pojedinim deonicama gde su radovi u toku saobraćaj odvija usporenije, ali uglavnom bez zastoja, sem na obrenovačkom putu kod mesta Duboko, gde su u toku radovi na sanaciji klizišta.

AMS u saopštenju navodi da će se do 10. maja u periodu od 7 do 19 časova izvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radovi na sanaciji klizišta "Duboko" na Obrenovačkom putu, u levoj traci, u smeru ka Obrenovcu. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Takođe navode da se produžavaju do 21. maja radovi na sanaciji kolovoza na deonici Bačka Topola - Senta i to na nadvožnjaku, a tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba pravca uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:05 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Teretna vozila čekaju 60 minuta na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, na naplatnim rampama i graničnim prelazima nema zadržavanja

Izvor: Danas, 07.Maj.2021

Na auto-putevima u Srbiji jutros umeren broj vozila pa se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, a slično je na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je, takođe, prohodnost dobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.