Zimski uslovi vožnje na zapadu i istoku,vetar na severu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski uslovi vožnje na zapadu i istoku,vetar na severu

Vozače večeras očekuju zimski uslovi vožnje u jugozapadnim, zapadnim, južnim i jugoistočnim krajevima Srbije, gde povremene snežne padavine otežavaju kretanje vozila, dok se u planinskim predelima ovih krajeva očekuje formiranje novog snežnog pokrivača.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da na jak vetar sa udarima i do 14 m/s na putevima u Vojvodini.

Zbog nižih temperatura postoji opasnost od poledice na svim vlažnim ili mokrim mestima, a posebno treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti pažljiv u vožnji na mostovima i nadvožnjacima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta, sem na "Batrovcima"  gde se čeka oko 90 minuta, i na "Rači" oko 60 minuta.

Bez dužih zadržavanja prolazi se i na našim teretnim terminalima.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.