(UZNEMIRUJUĆE) Poznati bloger snimio POSLEDNJE trenutke ŽIVOTA! Na snimku se smejao, a onda KATASTROFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) Poznati bloger snimio POSLEDNJE trenutke ŽIVOTA! Na snimku se smejao, a onda KATASTROFA

U ponedeljak uveče, 10. juna, ruski motociklista Artom Boldirjev, poznatiji u svojim krugovima kao "Bolt", poginuo je na autoputu u Moskvi.

Tridesettrogodošnji muškarac, ruski motociklista, snimio je klip koji je poslao drugu, da bi posle nekoliko sati okončao život.

Strašan događaj odigrao se juče u Podmoskovlju, kada je bloger Artjom Boldirjev, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznat kao "Bolt", odlučio da iskuša sudbinu i isproba nov način vožnje motora, nogama. Svoj postupak snimio je kamerom i poslao prijatelju.

Na snimku se vidi kako on upravlja motorom nogama, a brzina prelazi sto kilometara na čas. Kroz buku se jedva razaznaje šta govori:

- Stvar je u tome što većina problema leži u tome što sam ja toliko ravnodušan čovek prema svemu, kakvog svet nije video - čuje se na snimku.

Samo nekolo sati kasnije Artjom je nađen kako leži mrtav na trasi Don. Poginuo je nakon što se pri velikoj brzini zakucao u nadvožnjak koja se kretala paralelnom trakom. Kako se navodi on nije imao zaštitnu opremu. Od motocikla je ostala samo gomila metala.

VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

Pogledjate ga klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.