Teška saobraćajka u Avganistanu: 14 mrtvih, 12 povređenih

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 16:14

Teška saobraćajka u Avganistanu: 14 mrtvih, 12 povređenih

Kabul -- U saobraćajnoj nesreći u avganistanskoj južnoj provinciji Zabul poginulo je najmanje 14 civila na autoputu između Kandahara i glavnog grada Kabula.

Do nesreće je došlo kada se kombi pun radnika koji su se vraćali kući za ramazan sudario sa kamionom u južnom Zabulu, prenosi Rojters.

Prema lokalnim vlastima, još 12 putnika je povređeno prilikom sudara i oni se nalaze na lečenju u pokrajinskoj bolnici.

Kako se navodi, devetoro putnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključujući vozača, umrlo na putu, a petoro od zadobijenih povreda u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U sudaru kamiona 14 mrtvih u Avganistanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

U saobraćajnoj nesreći u avganistanskoj južnoj provinciji Zabul poginulo je najmanje 14 civila na autoputu između Kandahara i glavnog grada Kabula, saopštili su danas avganistanski zvaničnici...Do nesreće je došlo kada se kombi pun radnika koji su se vraćali kući za ramazan sudario sa kamionom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.