Smrdljivi dim se i dalje širi sa deponije u Staroj Pazovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrdljivi dim se i dalje širi sa deponije u Staroj Pazovi

Sa Gradske deponije u Staroj Pazovi i večeras se širi gusti beli smrdljivi dim, koji dopire i do autoputa Beograd-Novi Sad. Reč je o smetlištu koje se nalazi na oko dva kilometra od naseljenog dela Stare Pazove.

Nadležni su ranije rekli da nema bojazni da će se, i pored vetra, požar sa deponije proširiti i naneti štetu.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća Čistoća iz Stare Pazove Jovica Gagrica rekao je danas popodne za Betu da su ekipe tog javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na terenu i da će požar će biti lokalizovan “u roku od tridesetak minuta”.

Požari na toj deponiji, prema rečima meštana u Staroj Pazovi, česta su pojava. “Ta deponija gori barem dva puta mesečno”, rekao je jedan meštanin agenciji Beta.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.