Slabiji intenzitet saobraćaja, noćas moguća poledica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabiji intenzitet saobraćaja, noćas moguća poledica

Vozače u Srbiji večeras očekuje slabiji intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije i upozorio da se tokom noći mogu očekivati niže temperatura koje mogu dovesti do pojave poledice.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Međutim, pojačan je saobraćaj na prelazima "Horgoš" i "Batrovci", gde se na izlazu iz Srbije čeka 30, odnosno 60 minuta.

Kako se navodu u saopštenju, duža zadržavanja moguća su na ulasku u Mađarsku i Hrvatsku na njihovim kontrolnim terminalima, na koje vozači moraju računati.

Bez dužih zadržavanja prolazi se i na našim teretnim terminalima.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Na putevima u Srbiji nema gužve, saobraćaj slabog intenziteta

Izvor: Blic, 01.Jan.2019

Prvog dana u novoj godini na putevima u Srbiji saobraćaj je slabijeg inteziteta, a vozila gotovo i da nema na autoputevima, kao ni na važnijim i frekventijim pravcima, saopštio je Auto-moto savez (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.