Izvor: Radio 021, 31.Dec.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj pojačan, na granicama bez dužih zadržavanja

Saobraćaj je pojačan najviše na najfrekvetnijim putnim pravcima na autoputevima i glavnim magistralnim putevima kao i na prilazima zimskim turističkim centrima, skijalištima, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Kako navode, svi prilazi ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a upotreba zimske opreme obavezna.

"Apelujemo na sve vozače da ne sedaju za volan ukoliko su konzumirali alkohol, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da na vreme isplaniraju bezbedan povratak, jer kao što je poznato alkohol i prebrza vožnja su čest uzrok saobraćajnih nezgoda. Svi ostali učesnici u saobraćaju da obazrivo voze i poštuju sve saobraćajne propise", navode u AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Dužih zadržavanja nema ni na graničnim prelazima.

"Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, nema dužih zadržavanja na putničkim i teretnim terminalima od 30 minuta, ali očekujemo povremeno pojačan saobrtaćaj na izlazu iz naše zemlje ka Mađarskoj, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori, što može povremeno donositi malo duža zadržavanja od uobičajenih. Bez dužih zadržavnja prolazi se i na našim teretnim terminalima", dodaju iz AMSS.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.