SAMO JE HTELA DA PREĐE ULICU... Koala izazvala lančani sudar na autoputu, a onda sela za volan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 12:14

SAMO JE HTELA DA PREĐE ULICU... Koala izazvala lančani sudar na autoputu, a onda sela za volan (VIDEO)

Simpatičan, ali kad napravi rusvaj...

Australijanka Nađa Tagvel u ponedeljak je na Tviteru objavila neobičnu priču o koali koja je izazvala sudar pet automobila dok je pokušala da pređe autoput sa šest traka u australijskom gradu Adelajdu. U sudaru je lakše povređeno nekoliko ljudi.

Tagvelova je izašla iz automobila kako bi saznala šta je izazvalo sudar. Ugledala je životinju koja zbog betonske ograde između traka nije mogla da nastavi dalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prebacila je svoj kaput preko nje kako bi je uhvatila.

“Koala nije povređena”, napisala je Australijanka.

Zbunjenu životinju smestila je u prtljažnik i odvezla se do benzinske stanice kako bi je predala spasiocima divljih životinja.

U međuvremenu, koala se iz prtljažnika popela u kabinu vozila.

Došla je do mene pa sam rekla: "U redu, ostani ovde. Ja ću izaći’. Potom je neko vreme sedela za volanom kao da je htela da kaže da želi da se provoza“, ispričala je Tagvelova.

Na kraju je koala puštena u šumu, daleko od autoputa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.