Putevi Srbije: Polusatno zadržavanje samo na naplatnoj stanici Stara Pazova

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Polusatno zadržavanje samo na naplatnoj stanici Stara Pazova

Trenutno zadržavanje na naplatnoj stanici Stara Pazova je do 30 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na ostalim naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.

Putevi Srbije apelovali su na učesnike u saobraćaju da budu strpljivi i oprezni, da odmorni kreću na put, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Auto-moto savez Srbije je u podne objavio da na Graničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prelazu Horgoš putnička vozila čekaju na ulasku u Srbiju 60 minuta, a na izlasku 90 minuta, a na na Graničnom prelazu Kelebija se na ulazak čeka 30 minuta.

AMSS vozače za prelazak granice Mađarske upućuje na granične prelaze Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2, koji rade od 07.00 do 22.00 sata.

Na Graničnom prelazu Batrovci, putnička vozila čekaju na ulazak u Srbiju iz Hrvatske 90 minuta, a na izlazak 15 minuta. Na Graničnom prelazu Šid, na ulazak se čeka 45 minuta.

Na granici Bugarske, na Graničnom prelazu Gradina se na izlazak iz Srbije čeka 30 minuta.

Na Graničnom prelazu Preševo, na granici Srbije i Severne Makedonije, putnička vozila u oba smera čekaju po 30 minuta.

AMSS poziva vozače da stanje na graničnim prelazima provere preko interneta jer ima nove veb-kamere na najfrekventnijim prelazima na granicama Srbije s Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Severnom Makedonijom.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.