Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2021, 10:43

Premijer FBiH: Autoput Beograd-Sarajevo odličan projekat, Ustav BiH štiti RS

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Fadil Novalić ocenio je u intervjuu za "Politiku" da je izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo "odličan projekat" i veoma dobra inicijativa Turske, Srbije i Bosne i Hercegovine", dodavši da Ustav BiH štiti Republiku Srpsku od samovolje druge strane, ali i BiH od otcepljenja RS.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Turska

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i Bosna i Hercegovina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj projekat treba da bude predmet međudržavnog ugovora Bosne i Hercegovine (BiH) i Srbije, izjavio je premijer Federacije BiH Fadil Novalić..."Drina je gnanična reka koja podleže međunarodnim sporazumima. Ko se malo razume...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.