Izvor: Blic, 04.Feb.2022, 11:49

Policija jurila Bojana po autoputu dok mu se ŽENA PORAĐALA U AUTU, kad su shvatili šta se dešava sproveli su ih pod rotacijom, a onda je uz ćerku dobio i KAZNU!

Bojan Ristić vozio je ženu na porođaj, kako priznaje, "nenormalnom" brzinom. Policajci su ga, kaže, jurili, zaustavili, zatim pod rotacijama sproveli u porodilište, ali mu onda napisali kaznu!
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bojana jurila policija dok je vozio ženu u porodilište – dobio je ćerku i saobraćajnu kaznu

Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2022

Bojan je vozio ženu na porođaj, po sopstvenom priznanju, „nenormalnom“ brzinom, a onda je jurnjava završena dvostrukim dobitkom – postao je otac po drugi put i usput je dobio kaznu saobraćajne policije.. Policajci su ga, kaže, jurili, zaustavili, zatim pod rotacijama i sproveli u porodilište,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.