Ovo je priča o čoveku koji poseduje nešto što većini nedostaje! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Nov.2017, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je priča o čoveku koji poseduje nešto što većini nedostaje! (FOTO)

Kejt Meklur (27) iz Nju Džersija ostala je jednog novembarskog dana na autoputu kod Filadelfije bez benzina.

Beskućnik koji se tu zatekao, Džoni Bobit, otišao je peške do prve stanice i sa poslednjih 20 dolara u džepu kupio je devojci benzin, preneo je "Njuzer".

The story is in the link guys. Thanks so much for even taking a quick look! Let's do something special https://t.co/MFugVz1mj2 #philly #love

Ona tad nije imala novca kod sebe da mu da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za benzin, ali se više puta kasnije vraćala na mesto na Autoputu 95 da mu donese novac, odeću i hranu.

Ubrzo nakon toga počela je da prikuplja novac za Džonija (34), s namerom da ga skući.

Kejt je sakupila više od 60.000 dolara za beskućnika.

"Volela bih da sam mogla učiniti više za ovog nesebičnog čoveka, koji mi je priskočio u pomoć tog dana. Verujem da je Džoniju potreban samo mali odmor od svega. Nadam se da ću uz vašu pomoć moći da mu to omogućim", navela je ona kad je na internetu pokrenula akciju prikupljanja novca.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.