Otvaranje autoputa Miloš Veliki ogromna prilika: Zainteresovane firme, investitori se već raspituju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje autoputa "Miloš Veliki" ogromna prilika: Zainteresovane firme, investitori se već raspituju (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić tokom obilaska novog autoputa "Miloš Veliki", obišao je i isključenje za Ub, gde je istakao da je nova saobraćajnica velika prilika za tu, ali i ostale lokalne samouprave na toj trasi, i poručio im da zovu investitore.

Predsednika je, po izlasku iz autobusa kojim obilazi trasu, dočekao glumac Nenad Jezdić, odeven u odoru kneza Miloša, srpskog državnika i diplomate, po kome novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autoput i nosi ime, čitajući kneževu biografiju.

Vučić je porazgovarao sa lovcima i ribolovcima iz Fazanerije Ub, a interesovalo ga je kako sada radi ubsko Jedinstvo, predsednik opštine Darko Glišić mu je odgovorio da fukcionišu odlično.

Predsednika su dočekale i članice ženskog odbojkaškog i fudbalskog kluba sa Uba, kao i fudbaleri ubskog FK Jedinstvo.

Predstavnici kluba podsetili su da su u tom mestu i klubu ponikli fudbaleri, reprezentativci Jugoslavije i Srbije Ratko Čolić, Dragan Džajić, Dušan Savić, braća Nemanja i Uroš Matić, Radoslav Petrović..., imena koja se, kako su rekli, i van Srbije spominju uz poštovanje.

Oni su se zahvalili na izgradnji nove deonice jer na većinu gostovanja moraju da prolaze upravo tim pravcem, pa će im ta putovanja ubuduće biti znatno olakšana.

Poklonili su predsedniku dres i obeležje kluba i pozvali ga da poseti njihov stadion.

Vučić im se zahvalio i ponovio da će deonica od Surčina do Obrenovca biti završena do Svetog Nikole, sa mostom preko Save i Kolubare, čime će biti olakšan put iz njihovog kraja i ka Novom Sadu, Šidu, ali i Mađarskoj, Italiji...

"Rezultati dođu posle mnogo teškog rada, zahvalan sam ljudima u Vladi Republike Srbije i našem narodu koji je to podržao jer vole Srbiju i brinu o njenoj budućnosti!"

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 18. Авг 2019. у 7:42 PDT

- Sada je to velika prilika, zovite investitore, da ljudi mogu da rade - poručio je predsednik.

Glišić je rekao da se investitori raspituju, da u industrijskoj zoni već radi jedna fabrika, ali da postoji interesovanje tri firme.

Takođe, predsednik se zahvalio i kineskim radnicima, koje je zatekao na toj deonici.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.