Oslobodite put vozilima hitnih službi  od toga zavisi nečiji život

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobodite put vozilima hitnih službi " od toga zavisi nečiji život

Gledalac TV Prva, Igor Badrić, poslao je snimak jednog događaja na autoputu Beograd-Šid koji ne govori pohvalno o ponašanju naših vozača u saobraćaju.

Naime, između Sremske Mitrovice i Rume u nedelju se zapalila kamionska prikolica, a plamen je bio toliki da su vozila koja su išla suprotnom trakom jedva mogla da prođu od toplote.

Ono što je posebno obeležilo ovaj događaj su bahati vozači koji su zauzeli zaustavnu traku autoputa, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrogasci nisu mogli da priđu mestu događaja, pa je prikolica izgorela do kraja.

Gledaocu se zahvaljujemo na snimku, a vozače podsećamo da vatrogasci, hitna pomoć i policija imaju pravo prioriteta kada idu na intervenciju i da im treba osloboditi put kako bi što pre došli do mesta nesreće.

Inajte na umu da od brzine kojom će tamo stići često zavise nečiji životi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.