Oprostite mom tati, vozi da nas prehrani Pretužno pismo Ivane čiji je otac izazvao strašnu saobraćajnu nesreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oprostite mom tati, vozi da nas prehrani" Pretužno pismo Ivane čiji je otac izazvao strašnu saobraćajnu nesreću

Na odmaralištu autoputa A3 kod Novske kamion je pre dva dana naleteo na grupu ljudi.

Poginulo je dvoje dece, a povređene su prevezli u novogradišku bolnicu. Vozač kamiona tvrdi kako su mu otkazale kočnice...

Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Porodicama poginulih devojčica, članovi porodice vozača javno su izrazili saučešće.

- Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je skrivio saobraćajnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti saočešće porodicama nastradale dece u ime mog oca, majke, sestre i cele naše porodice. Neizmerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave reči utehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati reči osude i prezira. Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio našu porodicu, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam šta mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namerno. Još jednom, najiskrenije saučešće porodicama devojčica i molimo za ozdravljenje još dve mlade devojke - stoji u pismu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.