Ne koristiti istu naplatnu stanicu za ulaz i izlaz sa autoputa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne koristiti istu naplatnu stanicu za ulaz i izlaz sa autoputa

JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da korisnici autoputeva, za izlazak sa autoputa ne treba da koriste istu naplatnu stanicu na kojoj su se uključili na autoput.

"U suprotnom se obračunava iznos putarine za najdužu relaciju, kao i vanredni troškovi", navedeno je u saopštenju "Puteva Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ako budete koristili istu naplatnu stanicu za ulaz i izlaz s auto-puta, ne piše vam se dobro: Upozorenje “Puteva Srbije”

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2020

Ovakva “akcija” biće vam skupo naplaćena BEOGRAD - JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da korisnici autoputeva, za izlazak sa autoputa ne treba da koriste istu naplatnu stanicu na kojoj su se uključili na auto-put. "U suprotnom se obračunava iznos putarine za najdužu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.