Na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanje 20 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 21:19

Na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanje 20 minuta

Na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanje vozila je 20 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz Javnog preduzeća Putevi Srbije.

Navode da se na auto-putu E-75, u blizini sela Ranutovac kod Vranja, u smeru ka Nišu, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Ekipe su na terenu, a javnost će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na ovom putnom pravcu.

Iz Puteva Srbije savetuju učesnicia u saobraćaju da, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.