Mnogo decenija smo čekali ovaj dan: Budućnost Srbije biće mnogo bolja nego prošlost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo decenija smo čekali ovaj dan: Budućnost Srbije biće mnogo bolja nego prošlost!

Mnogo decenija smo čekali ovaj dan, a biće još mnogo dobrih vesti, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić, povodom, puštanja u saobraćaj novog autoputa "Miloš veliki" i istakao da će budućnost Srbije biti mnogo bolja nego njena prošlost.

Predsednik je, kod tunela Brančić, na novoj deonici autoputa, obraćajući se novinarima, zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svim predsednicima opština, koji su ih danas čekali, glumcu Nenadu Jezdiću koji je čitao reči kneza Miloša, gostima iz Crne Gore i BiH, Andriji Mandiću i Miloradu Dodiku, ambasadorku Kine Čen Bo, koji su danas uveličali slavlje.

- Hvala građanima Srbije. Mnogo smo decenija čekali na ovaj dan. Još mnogo dobrih vesti će biti - poručio je predsednik Vučić.

 On je ponovio da će do 2021. godine biti završene i deonice Surčin - Novi Beograd i Čačak - Požega, što je od ogromnog značaja za Srbiju i povezivanje sa Crnom Gorom i BiH i građane koji tamo žive.

- Srećan sam i ponosan. Mnogo dobrih dela je pred nama. Molim vas za podršku pristojnoj Srbiji, koja radi i gradi. To je najvažnije - poručio je Vučić.

On je dodao da je srećan što je danas bio deo ove velike manifestacije, zahvalio se i novinarima na trudu i radu, izveštavanju o novoj deonici i dodao da je srećan što je na licima novinara koji politički drugačije razmišljaju video osmehe i ozarena lica ljudi koji veruju.

- Ja verujem da će budućnost Srbije da će mnogo bolja nego njega prošlost, ali moramo još više da se borimo, uz više truda i rada. Uveren sam da ćemo moći zajedno velike rezultate da postižemo, da Srbiju nastavimo da menjamo onako kako smo počeli - poručio je predsednik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.