Mislio je da je prošao neprimećen, ali ubrzo ga je stigla kazna VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislio je da je prošao neprimećen, ali ubrzo ga je stigla kazna VIDEO

Uprkos zaprećenim visokim kaznama, mnogi vozači koji se kreću autoputem kroz Beograd i dalje često koriste zaustavnu traku u saobraćajnom špicu kako bi izbegli gužvu, a kao što ćemo videti na snimku nisu samo srpski vozači specijalisti za izigravnje zakona.

Niko ne voli da bude zaglavljen u saobraćajnoj gužvi. I dok većina vozača strpljivo čeka u koloni, uvek se nađe poneki koji ne haje za saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << propise. Vozač u sivoj limuzini sa video snimka koji je nastao u Sjedinjenim Državama nije imao strpljenja da vozi u stani-kreni režimu kao svi ostali, ili mu se iz nekog razloga previše žurilo, pa se uputio "prečicom" kroz zaustavnu traku. Na njegovu žalost, prekršaj je napravio u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu, pa ga je ubrzo stigla zaslužena kazna:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.