Mihajlović: Autoput Beograd–Zrenjanin neće se graditi na zemljištu Al Dahra

Izvor: Beta Video, 10.Maj.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Autoput Beograd–Zrenjanin neće se graditi na zemljištu Al Dahra

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da još uvek nije poznata trasa autoputa Beograd – Zrenjanin, ali je istakla da se ta saobraćajnica neće graditi na zemljištu koje je kupila kompanija Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Mihajlović: Autoput za Zrenjanin neće zemljom Al Dahre

Izvor: Mondo, 10.Maj.2019

Ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da još uvek nije poznata trasa autoputa Beograd - Zrenjanin, ali je istakla da se ta saobraćajnica ne može da se gradi na zemljištu koje je kupila kompanija Al Dahra iz UAE...Foto: MONDO/Predrag Vujić..Mihajlović je novinarima kazala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.