Koridor 11 - najvažnija investicija u istoriji Srbije

Izvor: Danas, 07.Avg.2012, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koridor 11 - najvažnija investicija u istoriji Srbije

Koridor 11 je najveći posao u istoriji Srbije, jer autoput do Crne Gore privlači saobraćaj cele srednje Evrope, kojoj je to najbliži izlaz na morske puteve, znatno bliži i povoljniji nego izlaz kod Splita, gde je more pliće i mogu da pristaju samo manji brodovi.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić: Koridor 11 najvažnija investicija ikada

Izvor: Capital.ba, 08.Avg.2012, 10:19

BEOGRAD, Koridor 11 je najveći posao u istoriji Srbije, jer autoput do Crne Gore privlači saobraćaj cijele srednje Evrope, kojoj je to najbliži izlaz na morske puteve, izjavio je ministar ..

Nastavak na Capital.ba...

Ilić: Najveći posao u istoriji

Izvor: B92, 08.Avg.2012

Beograd -- Ministar Velimir Ilić izjavio je da je u toku njegovog mandata izgrađeno 4.500 kilometara puteva u zemlji i najavio da će ubuduće više posla imati domaće firme..."Zato je ta saobraćajnica bila deo strateškog razvoja i u staroj Jugoslaviji, a sada su osim nas, najviše zainteresovani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.