Konačno: Normalizovan saobraćaj, vozila više ne čekaju, ali gde?

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 18:55

Konačno: Normalizovan saobraćaj, vozila više ne čekaju, ali gde?

Na auto-putu Miloš Veliki, E-763, u tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Takovo više nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Preljina vozila i dalje čekaju 60 minuta na naplatu, a na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila. Podsetimo, danas je saobraćaj širom Srbije bio u potpunom kolapsu, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to izgledalo pogledajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA NAPLATNOJ RAMPI TAKOVO VIŠE NEMA ZADRŽAVANJA! Vozači obaveštenje - poznato stanje i na ostalim stanicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Na naplatnoj stanici Preljina vozila i dalje čekaju 60 minuta na naplati..Na naplatnoj stanici Takovo više nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije..., a na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NEMA VIŠE GUŽVI NA PUTEVIMA SRBIJE! Uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Na auto-putu Miloš Veliki, E-763, u tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja, saopštili su "Putevi Srbije"...Prema poslednjim informacijama, na naplatnoj stanici Preljina više nema zadržavanja vozila, kao ni na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.