KRV I OLUPINE NA AUTOPUTU, POGINUO MLADIĆ Utvrđuje se uzrok stravične nesreće kod Ilijaša

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRV I OLUPINE NA AUTOPUTU, POGINUO MLADIĆ Utvrđuje se uzrok stravične nesreće kod Ilijaša

Jedna osoba poginula je u stravičnoj nesreći na autoputu A1 kod Ilijaša.

Kako prenose sarajevski mediji u ovoj nesreći učestvovala su dva vozila.

Prema informacijama s lica mesta do nesreće je došlo tako što je "audi", koji se kretao velikom brzinom iz pravca Visokog ka Sarajevu, prvo udario u betonski zid mosta na reci Bosni, potom se odbio i udario u drugi "audi", koji je u tom trenutku naišao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Od siline udara ovaj automobil se raspao, a smrtno je stradao, kako saznaje Avaz.ba mladić Amir Alić (25), koji je bio na mestu suvozača, dok je vozač Ferid Hadžihaskić teško povređen i prevezen je u bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu.

Zbog nesreće, saobraćaj je do završetka policijskog uviđaja, bio potpuno obustavljen.

Očevici, vidno šokirani, nisu mogli preterano komentirasti nesreću budući da su s nevericom promatrali srtravične scenu na putu.

Prema prvim, preliminarnim rezultatima istrage, sve ukazuje na to da se radi o klasičnoj nesreći. Potvrdila nam je ovo i Azra Bavčić, portparol sarajevskog Tužilaštva, čiji tužilac je rukovodio uviđajem na mestu nesreće.

Alkotestiranjem je utvrđeno da nijedan od učesnika nesreće nije bio pod dejstvom alkohola, a vozilo se kretalo brzinom, koja, iako velika, dozvoljena je na autoputu.

- Naložena su sva potrebna veštačenja kojima će se definitivno utvrditi tačni uzroci koji su doveli do ove nesreće - kazala nam je Bavčić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.