Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD ŠIBENIKA IZBIO VELI POŽAR: Traži se zatvaranje autoputa

Na području južne Dubrave kod Šibenika danas je izbio veliki požar koji gase 52 vatrogasaca, dva kanadera i dva "er traktora". Na području južne Dubrave kod Šibenika danas je izbio veliki požar koji gase 52 vatrogasaca, dva kanadera i dva "er traktora".Kako je saopštila Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije, odmah nakon njega planuo je i drugi veliki požar koji se širi prema autoputu, zbog čega je zatraženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se taj autoput zatvori, prenosi portal Šibenik.in.Kako se navodi, požar je buknuo oko 13.30, a gore šuma i nisko raslinje u neposrednoj blizini dalekovoda.Za sada, kuće i objekti nisu ugroženi.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šibenik: Veliki požar se munjevito širi FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2019

Šibenik -- Požar kod Šibenika munjevito se širi i pred vatrogascima je besana noć, javljaju hrvatski mediji...Situacija u mestu MIhaljevići je kritična...Kako javlja reporter N1 televizije Zagreb, stanovnici tog sela trenutno se evakuišu...Vetar se još pojačao, a vatra je stigla na pedeset...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.