Jutarnje gužve na Gazeli i na prilascima autoputu, tokom dana mogli bi da bude MNOGO GORE

Izvor: Blic, 21.Nov.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnje gužve na Gazeli i na prilascima autoputu, tokom dana mogli bi da bude MNOGO GORE

Duge kolone i spora vožnja dočekale su jutros vozače koji su se ka svojim poslovima zaputili preko mosta Gazela. Kako javljaju taksisti, gužve su u oba smera.

- Na Pančevačkom mostu takođe su opterećene sve trake, a zastoji se uveliko stvaraju i na Autokomandi, naročito na mestu spuštanja na auto-put. Na auto-cestu nije lako doći ni sa Južnog bulevara, jer se i tim kolovozom trenutno kreće veliki broj vozila - kažu beogradski taksisti.

Gužve su i u Takovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzbrdo.

- Vozači koji su u mogućnosti trebalo bi da iskoriste to što je potez Terazijski tunel-Brankova ulica-Brankov mosta trenutno prohodan, kao i kružni tok Slavija - dodaju oni.

Tokom dana očekuju se gužve koje neće izazvati radovi na putu, već pre svega slava i poseta makedonskog premijera.

Kako je Sveti arhangel Mihailo najbrojnija slava posle Nikoljdana, očekuje se da kasnije tokom dana i noći saobraćaj bude aktivniji engo obično. Većina ljudi će se ka prijateljima i porodici zaputiti već nakon radnog vremena, a taksisti kažu da ih ne bi čudile ni gužve na naplatnoj rampi.

Takođe, u toku je i poseta makedonskog premijera Zorana Zaeva, te je moguće da će ga domaćini tokom dana provesti kroz Beograd, što će sigurno dovesti do povremenog zatvaranja nekih ulica. Ruta kojom će zvaničnici možda proći neće se, kao i obično, znati do poslednjeg trenutka.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.