Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTARNJI ŠPIC Spora vožnja po celom Beogradu, sudar usred Terzijskog tunela

Jutro u Beogradu počelo je saobraćajnim nezgodama koje stvaraju velike gužve.

Na Brankovom mostu, Gazeli i Autokomandi vozila se kreću veoma sporo, na Pančevačkom mostu i autoputu Novi Beograd, kao i u Takovskoj ulici uzbrdo je pojačan intenzitet saobraćaja.

U Terazijskom tunelu došlo je do sudara oko 9 sati, zbog čega je trenutno blokirana jedna traka, javljaju naši reporteri.

- Kod Vukovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spomenika i u Francuskoj je kolaps - prenose naši čitaoci.

U Kirovljevoj ulici oko 8.30 sati sudarila su se dva putnička automobila, javlja čitalac Blica.

- Na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu, od Sebeša stvaraju se kolone vozila - prenose žitelji Borče.

Višestruke izmene nastale su na linijama javnog gradskog prevoza. Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u vozila sa linije 700, 47, 505, 4434, 4435 menjaju trasu do kraja oktobra.

Do 22. maja 2017. godine linije 34 i 36 su izmenjene zbog izgradnje saobraćajnice za pristup železničkoj stanici "Prokop".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTARNJI ŠPIC Zastoji po celom Beogradu, sudar usred Terzijskog tunela

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

Jutro u Beogradu počelo je saobraćajnim nezgodama koje stvaraju velike gužve...Hitna pomoć intervenisala je ovog jutra na nekoliko lokacija. Saobraćajne nezgode završile su se, srećom sa lakšim povredama...- Na Pančevačkom putu kod politike jedna osoba lakše je povređena i prevezena na Bežanijsku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.